top of page

COPATI, KI BODO NAVDUŠILI VAŠEGA MALČKA

Updated: Nov 12, 2022

Prednosti naših BabySoft copat in zakaj jih izbrati, si preberite v nadaljevanju. :)

USNJENI COPATI

Vroči poletni dnevi so med nami in zato je pomembno, da vaš malček nosi usnjeno obutev. Zakaj usnje? Usnje je zelo dobro za kožo, saj skozi svoje pore diha, kot tudi vpija znoj. Prav tako je usnje izjemno elastičen in prilagodljiv material, ki se malčku hitro uleže po stopalu. Hkrati pa velja tudi za zelo trpežnega.

Naši BabySoft copati so v celoti narejeni iz naravnega usnja!


OBČUTEK BOSE NOGE BabySoft copati so ročno izdelani in narejeni z namenom zdravega razvoja otroškega stopala. Prav zaradi izjemno mehkega usnja, ki smo ga všili v notranji del copat, je občutek za hojo izredno prijeten in spominja na bosonogo hojo.




USNJEN PODPLAT, KI NI V CELOTI PREKRIT Z GUMO

Velikokrat opominjamo, da usnjeni copati, ki so na podplatu prekriti s katerokoli umetno maso, izgubijo svojo "vlogo". Pore usnja, skozi katere noga diha, se prekrijejo in posledično se noga bolj poti. Zato smo pri BabySoft copatih gumo zašili le na mestih, ki jih otrok potrebuje. Spredaj in zadaj. Ne skrbite! Usnje je vodoodporen material in ne bo nič hudega, če otrok stopi na kaj mokrega! :)





ŽIVE BARVE IN SIMPATIČNI VZORČKI

Kljub trenutnemu trendu bolj pustih barv in vzorčkov, še vedno menimo, da mora biti otroška garderoba prekrita z živahnimi barvami! Ponujamo pestro barvno paleto BabySoft copat.







3,448 views0 comments
bottom of page