Vsak si želi v udobju svojega doma nositi udobne copate. Krzneni copati pa so še veliko več. Predstavljamo vam 5 razlogov, ki vas bodo prepričali o nakupu krznenih copat.
Pozimi vas grejejo, poleti hladijo. Ovčja volna ima termostatske lastnosti, da stopala ohranjajo ravno prave temperature, ne glede na letni čas. Krzneni copati, ki naravno dihajo, poleti ohranjajo vaša stopala hladna, pozimi pa jih pogrejejo.
Nič več smrdečih nog. Vlakna ovčje kože so naravno antibakterijska, kar ohranja na na stopalih občutek svežine. Poleg tega krzno odganja plesni in pršice, zaradi česar so še posebej dobri za tiste z alergijami in otroke.Nič več potnih stopal. Medtem ko copati, ki so obloženi s sintetičnimi materiali pogosto povzročajo znojenje stopal, ovčja volna vlago absorbira, kar omogoča, da občutite stopala suha, udobna in brez trenja z vsakim korakom.Krzneni copati bodo z vami dolgo časa, saj so vlakna ovčje kože zelo trpežna. Lahko jih 20.000 krat upognemo, ne da bi se strgala.Ko stopalo zdrsne v mehke krznene copate občutimo razkošje, toplino in udobje. Kdo si ne zasluži tega udobja po napornem dnevu v službi?

Updated: Jan 7

Nakupovanje copat preko spleta je lahko zelo težavno. Razlog je seveda v tem, da velikost copat proizvajalcev velikokrat odstopajo od običajne!


Pri nas v Alenki smo to rešili z našo tabelo velikosti. Vse kar morate storiti je, da sebi ali svojemu otroku izmerite stopalo in nato razberete katera velikost je primerna za izmerjeno dolžino.
1. Najprimernejši čas za merjenje je v popoldanskem času, saj noge čez dan nekoliko otečejo.


2. Vzamete list papirja, pisalo in meter. Obrišete oba stopala tako, da je pisalo obrnjeno pod kotom 90 stopinj glede na podlago.


3. Izmerite dolžino od sredine pete do najdaljšega prsta. V kolikor je eno stopalo daljše od drugega, upoštevajte daljšo mero.


Dobljeno mero pretvorite v centimetre in odčitajte številko, ki ustreza izmerjeni. Tabelo velikosti najdete ob vsakem našem izdelku.


Da boste še bolj brezskrbni imamo v Alenki možno brezplačno menjavo izdelka.


Naj bo vaše nakupovanje copat preko spleta ena super izkušnja! :)- MOŽNOST MENJAVE -

- BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 40€  -

- VAREN NAKUP -

©2020 Alenka d.o.o.

SLEDI NAM

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

#alenkacopati

Alenka d.o.o. 

Loška cesta 21

1358 Log pri Brezovici

Tel: 041-679-237

Email : alenka@copatekupi.si

Prijavite se na naše e-novice :)

Vaš e-naslov bomo z vašo privolitvijo uporabili za namen pošiljanja novic in naše ponudbe do vašega preklica. Od novic se lahko kadarkoli s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu.